porcelanosa grecia classico

Mármol Crema Grecia Classico Bioprot 40 x 80 x 1,5 cm

Vanaf de Romeinse en Griekse civilisatie is marmer het belangrijkste materiaal dat in de bouw gebruikt wordt. Dankzij zijn technische eigenschappen en gewaardeerde schoonheid, wordt deze metamorfe steen tegenwoordig nog steeds gebruikt, zowel als vloertegel als bekleding of zelfs bij toepassingen als aanrechten, toiletten en decoratieve elementen.

porcelanosa marme 1
Natuursteen vloertegels
Mármol Nairobi Crema Pulido Bioprot 60 x 60 x 1,5 cm

L’Antic Colonial heeft een groot gamma chromatisch marmer dat verschilt van de meest lichte kleuren van de witte kleur Almería tot het meest donkere zwart Marquina; via groene, rode, bruine of crèmetinten.
Afhankelijk van waarvoor het marmer gebruikt wordt, biedt L’Antic Colonial de mogelijkheid om de afwerking van de steen te kiezen en waarbij gekozen kan worden voor een Pulido of Classico voor binnen, een Sand Home of Lined Home voor buiten of een Home of Lined als bekleding.
porcelanosa marme persian

Natuursteen vloertegels
Mármol Persian White Pulido Bioprot 60 x 60 x 2 cm
Wandtegels
Mosaico Paradise Baia Stone Cremas 30 x 30 x 1 cm

De groep Porcelanosa biedt verschillende standaard formaten aan zoals 30x30, 30x60 of 40x80 cm die de installatie van dit materiaal vergemakkelijken, waarbij ook uit vele andere opties gekozen kan worden van een speciaal formaat.

meer in: porcelanosa.com